logo


Beginpagina

Waar?

Wie zijn wij?

Visie

Praktisch


Sfeerbeelden


Inschrijving, kennismaking

Interessante sites

De Toverhazelaar XL


Praktisch                          
                 


Voor wie?

De Toverhazelaar biedt opvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar.
Alle kindjes zijn welkom, ongeacht achtergrond of geloofsovertuiging, ongeacht een specifieke zorgbehoefte (inclusieve opvang), ongeacht of er al dan niet vertrouwdheid is met de bio-ecologische visie...
Iedereen is welkom!

Openingsuren          

De Toverhazelaar is open van 7u tot 18u.
Jaarlijks ten laatste in oktober worden de sluitingsdagen voor het daaropvolgende jaar vastgelegd en doorgegeven aan de klanten. Doorgaans zijn er een 4 Ó 5-tal sluitingsweken per jaar.


Kostprijs

De Toverhazelaar Berlaarbaan
werkt volgens het inkomenstarief (IKT) van Kind en Gezin.  Dit houdt in dat u een bijdrage betaalt naargelang het inkomen.
Voor het bepalen van het voor u geldende opvangtarief dient u een 'attest inkomenstarief' (kindcode) aan te vragen.  Dit kan via de website van Kind en Gezin (zie interessante sites). 
De Toverhazelaar IJzerenveld werkt in hoofdzaak met een vaste dagprijs. Hiervan krijgt u per opvangdag een deel terugbetaald via het Groeipakket. Dit bedrag wordt jaarlijks ge´ndexeerd.
Vanaf 2023 worden twee plaatsjes volgens het inkomenstarief aangeboden. Hiervoor komen enkel voorrangsgroepen in aanmerking.

Beide opvanglocaties voldoen aan de vergunningsvoorwaarden van Kind en Gezin, waardoor uw bijdrage voor beide locaties fiscaal aftrekbaar is.
De ouders ontvangen hiervoor jaarlijks een fiscaal attest.

Verdere concrete regelingen rond kostprijs worden toegelicht in onze infobrochure en huishoudelijk reglement die u bij kennismaking met De Toverhazelaar ontvangt.Voorrangsregeling / Decreet kinderopvang

De Toverhazelaar staat open voor alle kindjes!
Wanneer voor hetzelfde plaatsje meerdere kandidaten zijn houden we echter rekening met een aantal vastgelegde voorrangsregels.
Het huishoudelijk reglement geeft alle geldende bepalingen weer en wordt bij kennismaking aan de ouders bezorgd.Contactgegevens

Voor plaatsaanvragen verwijzen we u graag naar de pagina 'Inschrijving, kennismaking'.

Organisator

Mieke Everaert
0486/77.53.91
info@detoverhazelaar.be
mieke@detoverhazelaar.be

Locatie Berlaarbaan
Berlaarbaan 280
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
015/33.14.79 (begeleiding)
berlaarbaan@detoverhazelaar.be
  (begeleiding)

Locatie IJzerenveld
IJzerenveld 176
2860 Sint-Katelijne-Waver
015/67.60.08 (begeleiding)
ijzerenveld@detoverhazelaar.be 
(begeleiding)